Chargement...
 

Bălți, Republica Moldova - 27-28 Mai, 2013

Publié le : 2013-05-21 09:04 - Expires At: 2014-07-01 09:04 -
Meeting with citizens

Întâlnirea „Să acționăm împreună! – Implicarea cetățenilor împotriva excluziunii” este organizată de către Consiliul Europei și este prevăzută pentru data de 27-28 mai a.c., conform programului atașat. Întâlnirea va avea loc în incinta Hotelului Bălti, strada Mihail Sadoveanu, nr. 1

La întrunire vom explora posibilitatea inițierii procesului de construire a localității d-stra ca teritoriu de coresponsabilitate, demers care să permită implicarea cetățenilor în exprimarea dimensiunilor de bunăstare importante pentru viața lor, dar și în dezvoltarea unor răspunsuri concrete, prin punerea în comun a așteptărilor, ideilor și resurselor fiecăruia. Metodologia folosită în acest sens a fost dezvoltată de către Consiliul Europei, Divizia de Coeziune Socială (wikispiral.org).

În timp ce explorează abordări noi/experimentale în cadrul unui proiect axat pe combaterea sărăciei, Consiliul Europei invită cetăţenii şi reprezentanții administrației publice locale la o întrunire cu scopul de a îmbina ideile, expertiza şi resursele în mod colaborativ şi co-responsabil şi a le aplica în acţiuni concrete pe plan local.

În speranța că ne veți putea da curs invitației, vă rugăm să ne confirmați participarea la întâlnire la adresa de email – andrei.trubceac à coe.int Mai multe detalii despre eveniment găsiți în atașamentele de mai jos.

Page: 1/3Dernier Page
123